KAKO ZAPOČETI PROMJENU? 

Potrebe klijenata su različite te se sukladno tome i pristupa individualno kako bismo postigli željeni cilj. Za početak je potrebno definirati cilj i želju klijenta kako bismo kreirali plan kojim će se postići cilj. Pojedinim klijentima je željeni cilj povećanje mišićne mase, odnosno dobitak težine, dok je pojedinima vrlo važna redukcija tjelesne mase i gubitak potkožnog tkiva. Također, kao potreba se iskazuje i poboljšanje sportskih performansi odnosno poboljšanje sportske izvedbe. Kreiranje željenog cilja je svakako motivacija ka uspjehu, no primarno nam je vrlo važno poboljšanje kvalitete života te smanjenje rizika od nastanka bolesti. 

INDIVIDUALNI TRENINZI

Individualni treninzi se preporučuju osobama koje nemaju osnovno znanje o fitnessu, imaju zdravstvene poteškoće zbog kojih je nužno vježbati uz nadzor stručne osobe ili im nedostaje samo discipline. 

ONLINE
TRENINZI

Online treninzi se preporučuju osobama koje imaju osnovno znanje o fitnessu, nemaju zdravstvene poteškoće zbog kojih je nužno vježbati uz nadzor stručne osobe te su dovoljno disciplinirani za postizanje uspjeha samostalnih vježbanjem. 

PLAN
PREHRANE

Prehrana je važna karika u postizanju rezultata. Uravnotežena prehrana doprinosi bržem postizanju rezultata, ali utječe i na kvalitetu našega života.

Kao osobni trener, Toni zajedno s tobom ostvaruje željeni cilj kroz kreirani plan. Doprinosi ostvarenju tvojih fitness ciljeva radom na mobilnosti, snazi i funkcionalnosti tijela koristeći elemente raznih sportova i disciplina. U radu s rekreativcima, cilj je očuvanje i unaprjeđenje zdravlja te pomoć i podrška u realizaciji sportskih potencijala.

iskustva klijenata

Kako bismo, u svakom poslu, bili što uspješniji i što kvalitetnije odrađivali isti, vrlo su važne povratne informacije naših klijenata. Povratne informacije svojih klijenata Toni prikuplja periodično, odnosno u svakoj fazi njihova napretka kako bi pravovremeno izmijenio eventualne nepravilnosti i zajedničku suradnju učinio kvalitetnijom. Smatra da na taj način doprinosi zadovoljstvu klijenta, ali i radi na usavršavanju svojih vještina.

Godinama sam hranu smatrala velikim neprijateljem i razlogom povećeg broja kilograma. Uz Tonijevu pomoć i pravilno korištenje plana prehrane, ponovno sam zavoljela jesti bez straha od debljanja. Dapače, rezultati koje sam postigla pravilnom prehranom su i više nego odlični.
MARIJA
Samostalno je vrlo teško izmijeniti nepravilne prehrambene navike. Uz Tonijevu pomoć, više od 8 mjeseci pravilno se hranim. Pravilna prehrana je poboljšala kvalitetu mog života i svakako namjeravam s ovim navikama nastaviti dugoročno. Hvala Toni!A
NIKOLA
Nepravilnim i neprilagođenim izvođenjem vježbi, bez nadzora i stručnih savjeta, događali su se treninzi koji nisu davali rezultat. Uz Tonijevu pomoć, plan treninga i prehrane, postigao sam željene rezultate.
SAMIR
Brinula sam se kako ću vježbati bez odlaska u teretanu i kako ću se disciplinirati vježbati doma. Iznenađujuće dobro funkcioniram i pazim na unos kalorija, a čak tri puta tjedno doma odradim trening.
ANDREA