UVJETI KORIŠTENJA

Trenutno se nalazite na web stranici GROW MINDSET društva za ograničene odgovornosti za sportske djelatnosti i usluge . Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. GROW MINDSET d.o.o. smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama GROW MINDSET d.o.o. smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni tonibeletic.com.

 

GROW MINDSET d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice tonibeletic.com pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

 

Svrha web stranice na domeni tonibeletic.com je poticanje na tjelesnu aktivnost i promjene nepravilnih prehrambenih navika u svim životnim dobima. Kroz različite projekte i edukacije polaznika samostalno i/ili u suradnji s iznimno kvalificiranim nutricionistima i fitness trenerima, individualnim pristupom postiže dugoročne vrhunske rezultate kod rekreativaca, ali i profesionalnih sportaša. Primjerene prehrambene navike i tjelesna aktivnost poboljšavaju kvalitetu našeg života te nas čine zdravijima, sretnijima i odmornijima.

 

GROW MINDSET d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

 

GROW MINDSET d.o.o. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

 

GROW MINDSET d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

 

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

 

Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice GROW MINDSET d.o.o. ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

 

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama GROW MINDSET d.o.o.  smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, GROW MINDSET d.o.o. i web stranica tonibeletic.com ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

GROW MINDSET d.o.o. polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici tonibeletic.com. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (GROW MINDSET d.o.o.). Ukoliko smatrate da je GROW MINDSET d.o.o. povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljena istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, GROW MINDSET d.o.o. se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu pogrešku. 

pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o Vama kada koristite našu web stranicu.

01. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam e-mail poruka.

02. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid e-mail komunikacije.

03. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih Vaših podataka.

04. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

05. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

PROPISI O PRIVATNOSTI

GROW MINDSET d.o.o. u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)

Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u Vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na e-mail grow.nutrition6@gmail.com

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o Vama prilikom ispunjavanja kontakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

Ime i prezime

E-mail

Kontakt broj telefona

Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo Vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli Vaše potrebe te Vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.

Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

Možete od nas zatražiti da Vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.

Možete od nas zatražiti brisanje svih Vaših osobnih podataka.

Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu Vaših osobnih podataka.

Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom grow.nutrition6@gmail.com

SIGURNOST

Zalažemo se da Vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Molimo da nas kontaktirate na e-mail grow.nutrition6@gmail.com u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o Vama.